TEL.CONTACT / COMENZI
+40721 450 743
Degami Linkedin Degami Google Plus Degami Twitter Degami Facebook
TEL.CONTACT / COMENZI
+40721 450 743
TELEFON
0721 450 743 0.371.432.374
Clienti
Galerie
Noutati
Info utile
Legislatie
Grupaje
Rute transport marfa
Transport frigorific
Newsletter

Transport frigorific intern si international

Home   »   Noutati

06 / noi

Transport frigorific international

 Degami Timisoara reamintește despre serviciile sale deosebit de calitative în ceea ce privește derularea unui transpsort frigorific. Adică, transportăm pe rute interne si interanționale orice tip de marfă regfrigerată sau congelată.. De regulă, preferăm contractele de tip rapid și expres cu microbuse și/sau camioane de până la 22 de tone.

Sunt trei tipuri de transport de marfă cu regim controlat. Transportul frigorific cu congelare este acela care impune temeperatri de -18 -20 grade Celsius. Apoi, transporturile de marfă refrigerată este acela când produsul de transportat are nevoie de o temperatură de 2-8 grade Celsius. Și, în cele din urmă, Degami Timișoara mai transportă mărfuri a căror temperatură ambientală trebuie să se încadreze între 15 și 25 de grade.

De remarcat că limitele inferioare și superioare de temperatură trebuie să fie cponstante pentru toată durata transportului.

În categoria de produse ce se supun încadrării la un transport frigorific intră de regulă toate cele alimentare, indiferent de proveniența lor. Respectiv: carene congelată, legume congelate, medicamente și transporturi speciale farmaceutice, etc.

Ca transportator, casa de expeditii si partener de logistica cu activitate in toata Europa oferim transporturi acolo unde  va doriti sa asigurati livrari permanente catre clientii dvs. Oferim mijlocul de transport frigorific adecvat cu capacitatea de incarcare stabilita, fie ca e vorba de transport cu congelare sau frigorific cu refrigerare. Evident, medicamente oriunde în Europa.

Capacitate de incărcare a microbuselor si camioanelor noastre este între 4-8 europaleti pana la incarcari complete in camioane frigorifice de 33 europaleti.

Oferim transport cu temperatura controlata intre +/-25 grade, control dual al temperaturii, monitorizarea masinilor prin sistem GPS pastrand intotdeauna temperatura corectă pentru produsele dumneavoastră in toată Europa.

Mai oferim transport frigorific cu temperatura controlata pentru industria farmaceutica, pentru industria alimentara, pentru industria automotive, transporturi refrigerate sau congelate pentru horeca. Eset important de retinut că toate aceste transporturi sunt monitorizate si asigurate.

Pentru consultanta in alegerea celui mai optime soluții de transport 

                                      Suna -  0727219001.

                                                 

                                                    

SOLICITA OFERTA DE TRANSPORT
TELEFON
0727219001
Cele mai bune preturi! Raspuns rapid!
Adresa
Nicolae Firu nr. 72, Chisoda, jud. Timis
Email
contact@degami.ro
Telefon
0721 450 743 0.371.432.374
Web design by Royalty
Optimizare SEO Timisoara