TEL.CONTACT / COMENZI
+40771 292 698
Degami Linkedin Degami Google Plus Degami Twitter Degami Facebook
TEL.CONTACT / COMENZI
+40771 292 698
TELEFON
0771 292 698 0371.432.374
Clienti
Galerie
Noutati
Info utile
Legislatie
Grupaje
Rute transport marfa
Transport frigorific
Newsletter

Centura de Sud a Timisoarei a fost inclusa in Master Plan

Home    » Info utile
Centura de Sud a Timisoarei a fost inclusa in Master Plan

Potrivit documentului publicat de Ministerul Transporturilor, varianta de ocolire a Timisoarei, in lungime de 20 km, a fost inclusa in lista proiectelor prioritare ale Romaniei, valoarea estimata fiind de 124 milioane euro fara TVA. De asemenea, noua varianta a masterplanului confirma ca terminalul intermodal va fi amplasat la Remetea.

Asta dupa ce primarul Nicolae Robu a amenintat cu proteste de strada si a lansat o petitie on line. Le-a cerut timisorenilor sa o iscaleasca, pentru ca centura de sud a orasului sa fie inclusa in strategia infrastructurii de transport pe urmatorii ani. Acum, soseaua de ocolire a orasului, atat de necesara pentru ca traficul greu sa nu mai tranziteze orasul intre Calea Buziasului si Calea Sagului, a fost introdusa in Master Plan, fiind singurul proiect  inclus pe lista in plus fata de varianta initiala.

Vezi AICI Master Planul pentru Transport!
In urma cu aproape 3 saptamani, primarul Nicolae Robu a anuntat ca va cauta o solutie pentru ca municipalitatea sa preia o parte din proiectul de centura. „“Ne-am focalizat mai mult pe centura de NV si am analizat mai multe aspecte tehnice si am ajuns la concluzia ca este vorba de un traseu de 13,2 km, situat in cea mai mare parte pe teritoriul municipiului Timisoara, si, ca valoare estimata ar fi de cca 45 milioane euro. In aceasta situatie, ma gandesc foarte serios si voi analiza ideea sa solicit transferul acestui obiectiv in jurisdictia municipiului Timisoara, adica a Primariei Municipiului Timisoara”, spunea edilul Timisoarei.

Info utile

SOLICITA OFERTA DE TRANSPORT
TELEFON
0727219001
Cele mai bune preturi! Raspuns rapid!
Adresa
Nicolae Firu nr. 72, Chisoda, jud. Timis
Email
contact@degami.ro
Telefon
0771 292 698 0371.432.374
Web design by Royalty
Optimizare SEO Timisoara