TEL.CONTACT / COMENZI
+40771 292 698
Degami Linkedin Degami Google Plus Degami Twitter Degami Facebook
TEL.CONTACT / COMENZI
+40771 292 698
TELEFON
0771 292 698 0371.432.374
Clienti
Galerie
Noutati
Info utile
Legislatie
Grupaje
Rute transport marfa
Transport frigorific
Newsletter

Transport marfa international

Transport marfa international

Degami va pune la dispozitie solutii de transport international pentru orice tip de marfa indiferent de volum sau greutate pe orice ruta din Europa. Oferim tarife avantajoase atat la import cat si la exportul de marfuri din Romania catre orice tara europeana.

 

Firma Degami in calitate de transportator si casa de expeditii va pune la dispozitie mijloacele de transport adecvate fiecarui tip de marfa si va ofera servicii complete de transport de la inacarcare/descarcare manipulare si depozitare avand posibilitatea de a grupa marfurile dvs pe acelasi camion cu a altor clienti care au ca destinatie finala aceasi zona pentru a putea eficientiza costurile de transport si termenul de livrare

 

Putem oferi tarife de pret competitive in functie de cererile personalizate ale clientilor nostri astfel incat termenii de incarcare si livrare sa fie respectati cu strictete. Noi lucram la fel de corect si operativ indiferent daca marfa incredintata pentru transport este incarcata la grupaj LTL sau camion complet FTL. Avem posibilitatea de a va pune la dispozitie autoutilitare de mici dimensiuni de tip sprinter fara tahograf. In acest fel, orice transport de marfa va ajunge foarte rapid in orice parte a Europei indiferent de incarcatura, frigo sau ADR.

 

Preturile noastre se negociaza in functie de volumul de lucru, distanta parcursa si termenul de plata,avand posibilitatea de a va pune la dispozitie in limita mijloacelor de transport disponibile in Ungaria, Croatia, Slovenia, Bulgaria, Spania, Franta, Belgia, Olanda, Irlanda, Marea Britanie, Luxemburg, Germania, Elvetia, Danemarca, Suedia, Letonia, Lituania, Ucraina, Italia, Grecia, Turcia, Portugalia, Moldova, Slovacia, Cehia, Slovacia. Orice transport efectuate prin firma Degami este asigurat si respectam conventia CMR.

 

        

 Distributie de marfa cu camioane cu lift si transpalet

 

                      contact@degami.ro

Transport marfa

SOLICITA OFERTA DE TRANSPORT
TELEFON
0727219001
Cele mai bune preturi! Raspuns rapid!
Adresa
Nicolae Firu nr. 72, Chisoda, jud. Timis
Email
contact@degami.ro
Telefon
0771 292 698 0371.432.374
Web design by Royalty
Optimizare SEO Timisoara