TEL.CONTACT / COMENZI
+40771 292 698
Degami Linkedin Degami Google Plus Degami Twitter Degami Facebook
TEL.CONTACT / COMENZI
+40771 292 698
TELEFON
0771 292 698 0371.432.374
Clienti
Galerie
Noutati
Info utile
Legislatie
Grupaje
Rute transport marfa
Transport frigorific
Newsletter

Galerie foto

Sisteme de ancorare si asigurare a marfurilor in conformitate cu legislatia UE

Sisteme de ancorare si asigurare a marfurilor in conformitate cu legislatia UE

In conformitate cu legislatia europeana in vigoare toate marfurile trebuie ancorate si asigurate pe toata durata transportului fie el rutier,aerian,naval,sau feroviar in functie da marfa transportata sistemele de siguranta/ancorare pot fii de mai multe feluri

Chingi textile din fibra de poliester cu clichet pentru ancorare marfurilor si obiectelor sau paletiilor cu sarcina calculata in daN

Lanturi de ancorare pentru ancorarea in special a utilajelor sau a marfurilor agabaritice si a utiljelor grele

Bara de ancorare cu clesti pentru asigurarea  marfurilor care nu pot fii ancorate cu chingi fiind fragile

Plasa ancorare fixare colete cu cliechet pentru asigurarea marfurilor care nu pot fii puse pe palet

Covoras  antderapant folosit in special la transportul marfurilor periculoase ele fiind fixate sub palet

Coltar protechie chingi,se foloseste atunci cand marfa de pe palet poate deteriora/forfeca chinga

Toate aceste sisteme de ancorare trebuie sa fie certificate UE si sa aiba termen de valabilitate vizibil la exterior cu ajutorul unei etichete separate.

 

Transport marfa Germanai
1
1
Transport utilaje agabaritice
Sisteme de ancorare pentru marfa
Transport textile pe umerase intern si international

Transport textile pe umerase intern si international

Transport marfa in industria textila cu autoutilitare de pana n 3.5t echipate cu stendere pentru transportul textilelor pe umerase.

Efectuam transport de textile pe umerase si textile in cutii in regim express de camion complet sau grupaje de marfa incarcari partiale pe tot teritoriul Europei.

 

                                                                      
                                                                                       International textil transport
1
1
1
1
1
Camion incarcat la grupaj LTL ( less than truck load)

Camion incarcat la grupaj LTL ( less than truck load)

Servicii de transport pentru import cat si pentru export de marfuri la grupaj  cu livrare in Europa sau Romania,pentru cantitati mai mici de marfa,partide mici de marfa puteti obtine un cost mai mic la transport, daca alegeti ca transportul marfii dumneavoastra sa fie in regim LTL  grupaj. Putem oferi solutii competitive de transport atat pentru export cat si pentru import.

                                               

                                                                                  Grupaje LTL international

1
1
1
1
1
Transport marfa generala intern si international in regim de complet FTL ( full truck load )

Transport marfa generala intern si international in regim de complet FTL ( full truck load )

Camion incarcat complet

Camioane incarcate la complet intern si international se poate  efectua acest tip de transport pe orice ruta in regim de complet si in functie de urgenta cu doi soferi.

camioane cu prelata pe role mega sau normale decopertabile si pe sus

 camioane frigorifice temperatura controlata autorizate dsv

 platforme decopertate, camioane de tip megatrailer pentru transporturi agabaritice

 camioane autorizate pentru transport marfuri periculoase ADR, special amenajate

  

1
1
1
1
1
Camion la incarcare in Germania cu role de hartrie

Camion la incarcare in Germania cu role de hartrie

Industria de prelucrare a hartiei impune cerinte ridicate in special la transportul manipularea si depozitarea materiei prime cum ar fii role grele de hartie.Semiremorciile  cu prelată culisantă S.CS PAPER  sunt special concepute si prevazute cu grinzi din otel transversale aliniate la distanțe mici și rezistente la uzura pe podeaua solida care poate sa sustina o sarcină mare pe axe conform strandardelor . Rolele de hârtie pot fi ancorate doar in poziție verticală in semiremorci cu podeaua special conceputa cu inele escamotabile pentru ancorarea si fixarea rolelor de hartie pentru siguranta prevazuta de normele Europene

 

             Transportul cu camionul în regim exclusiv-complet (Full Truck Load) (FTL)

 

 

1
1
1
1
1
Transport siderurgic complet FTL - Full Truck Load

Transport siderurgic complet FTL - Full Truck Load

Transport de marfa international oriunde in Europa cu camioane de 24t t in regim complet FTL in special de produse siderurgice cu camioane cu prelata sau decopertate avand referinte  in sectorul transporturile siderurgice,oferiind servicii la standarde ridicate clientilor si partenerilor nostri,transportand pentru ei produse dintre cele mai diverse cum ar fii oteluri aliate produse siderurgice, panouri termoizolante ,metalurgice, profile speciale de otel, tevi forate (tevi cu diametru exterior si interior atipice , fonoizolante, rezistente la foc, tabala cutata,tabla laminata,tabla zincata,sarma,fier beton,etc

Transport rutier de marfa in regim complet – FTL full truck load,transport rutier de marfa in regim de grupaj – LTL (less than truck load,international de produse siderurgice,si transport  greu si special

                                          

                                                                                Servicii de transport marfa intern si international

1
1
1
1
1
Tipuri si modele paleti si suporti de marfa

Tipuri si modele paleti si suporti de marfa

Pentru ca marfa sa fie cat mai usor manipulata,incarcata si transportata se aseaza si ambaleaza pe paleti fie ca sunt colete sau direct piese diverse el vor fii asezate pe suport de lemn,metal sau plastic asa numimtii paleti care pot fii de dimensiuni si structurii diverse cum ar fii,dimensiunile acestora sunt 800x1200x145, sunt confectionati in principal din lemn tare. Europaletii sunt folositi la manevrarea, transportarea, depozitarea si comercializarea produselor intre firme,paleti din lemn  cu design similar cu cel al paletilor standard euro , cu o capacitate aproximativ egala cu cea a paletilor euro sunt recomandati in general pentru marfurile ambalate in saci acesti paleti sunt folositi pentru transportarea produselor de mai multe tipuri , de la cel de consum general,productie  , pana la cel industrial , constructii sau auto producatorii recomanda o  incarcatura maxima de 1200 kg pentru utilizarea in conditii de siguranta.Europaletii sunt paletii din lemn autorizati si marcati cu stantele de epal si eur, marcati conform standardului international ispm 15, fiind singurii paleti care circula neconditionat in Uniunea Europeana.

1
1
1
1
1
Transport special express cu microbuse dedicate livrari rapide Europa

Transport special express cu microbuse dedicate livrari rapide Europa

Degami efectueaza transporturi rapide express de marfuri generale.
Transporturi expres catre orice destinatie din Romania si Europa.
Transporturi rapide si sigure cu autoutilitare de pana in 3.5 t cu doi soferi pentru ca marfa dvs sa ajunga in timp real la destinatie.
Transporturi rappide de tip express in domeniul automotive, industria farmaceutica, industria usoara, etc.

 

           Serviciu de transport marfa express livrari rapide in Europa !!!

1
1
1
1
1
Transport specializat role din oțel și tablă cu remorci coil liners

Transport specializat role din oțel și tablă cu remorci coil liners

Degami Srl casa de expeditii si transportator organizeaza transport international de marfa pe intreg teritoriul Europei atat in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar.

De asemenea organizam transport agabritic greu si special pentru utilaje agricole, combine agricole, tractoare, semenatori, utilaje industriale, rezervoare, utilaje pentru constructii, utilaj minier, precum si orice alte tipuri de obiecte ale caror dimensiuni ies din standardele uzuale pentru transport rutier marfa.
Suntem foarte atenti la timpul si la bugetul clientior, tocmai de aceea tinem cont de termenele limita si incercam sa rezolvam cerintele astfel incat toata lumea sa fie in avantaj.Utilizam remorci special echipate cu fosă (coil liners) destinate transportului de role şi bobine metalice pe orice ruta din Europa

1
1
1
1
1
Transport intern si international de marfa grupaje si distributie

Transport intern si international de marfa grupaje si distributie

Degami ofera solutii complete privind transportul de marfa international. Dispunem de un parc auto  de camioane cu prelate si dube inchise ce pot fi folosite pentru orice tip de transport, indiferent ca este vorba despre transportul marfurilor voluminoase sau al celor cu o greutate sporita a marfurilor vrac sau transportul textilelor pe umerase In functie de solicitarile clientului putem punem la dispozitie unul sau mai multe camioane acoperite cu prelata, marfa transportata fiind in deplina siguranta.

 

                                  Livrari de marfa door to door oriunde in Europa

1
1
1
1
1
Parc auto

Parc auto

SC DEGAMI SRL firma cu capital romanesc avand ca obiect principal de activitate transportul si expeditiile de marfa in regim grupaj sau complet intern si international.
Efectuam transporturi rapide/expres cu autoutilitatre de 3.5t cu livrare la orice destinatie din Europa cu timp de tranzit de maxim 24h.

1
1
1
1
Camion incarcat cu role de hartie
Posibilitati si moduri de incarcare a marfurilor generale

Posibilitati si moduri de incarcare a marfurilor generale

Marfurile se pot transporta cu camioane de mai multe tipuri de camioane dube,prelate,mega,agabaritice,decopertate in functie de tipul marfii va trebui incarcata cu utilaje sau in locuri speciale concepute pentru acest serviciu,marfuriile pot fii incarcate in hale cu pod rulant atunci cand marfuriile sunt foarte mari si grele necesitand multa atentie la incarcare,ancorare si asigurarea lor,mai pot fii incarcate direct la rampa unde depozitul este amenanjat special pentru acest tip de incarcare,sau poate fii incarcat din ambele laterale cu stivuitoare sau lisa hidraulica,de asmenea incarcarea se mai poate face si prin spatele semiremorcii atunci cand camionul nu poate fii decopertat sau nu are sufiicient loc pentru a putea fii incarcat lateral sau pe sus.Marfuriile indiferent de modalitatea de incarcare si tipul de transport trebuiesc obligatoriu asigurate

1
1
1
1
1
Modele de semiremorci de provenienta Europeana

Modele de semiremorci de provenienta Europeana

Cele mai des intalnite semiremorci pe drumurile europene sunt cele normale cu prelate cu perdele decopertabile si pe partea de sus cu trei punti si cu dimensiuni standard de L13.6m x l2.48m x 2.8m,de asemenea sunt intalnite des pe sosele din Romania si Europa semiremorcile de tip mega cu dimensiunile de L13.6m x 2.48m x h3m cu prelate,cerintele clientiilor sunt complexe si de multe ori legate de transporturi frigorifice care necesita un transport special cu dube frigorifice care au dimensiunile unei semiremorci standard cu posibilitatea de a transporta marfurile la o temperatura pozitiva sau dupa cerinte se poate opta pentru temperatura negativa cu posibilitatea de a transporta marfa paletata,colete sau marfa la carlige,de asemenea sunt intalnite pe drumuri camioane cu remorca de tip tandem dube,prelate sau transcontainere folosite si in industria automotivelor.

 

1
1
1
1
1
Transport complet incarcat cu tamplarie pvc

Transport complet incarcat cu tamplarie pvc

Transportul special de tamplarie pvc ,tamplarie de aluminiu sau tamplaria clasica de lemn normal sau lemn stratificat cu geam termopan  este efectuat cu microbuse sau camioane special echipate cu suporti si concepute pentru transportul diferitelor tipuri de tamplarie din acest segmen cum fii  uşi, pereţi cortină, luminatoare, copertine metalice acoperite cu policarbonat celular,uşi glisante manuale sau automate,usi de garaj,usi de interior cu diverse,pervaze,jaluzele,rulouri.Toate aceste marfuri sunt transportate in condidii foarte sigure bine ancorate si asigurate pe toata durata expeditiei.Tamplaria pvc cu geam termopan se efectueaza indiferent de ruta sau greutate,grupaj sau camion complet.Atat pentru transportul de marfa intern si international tarifarea se face pe un singur sens,optimizand costurile prin efectuarea de grupaje pentru marfa dumneavoastra.

1
1
1
1
1
Transport frigorific  cu temperatura controlata  -  Express !!!

Transport frigorific cu temperatura controlata - Express !!!

Transporturile frigorifice cu temperatura controlata sunt cel mai des intalnite in industria farmaceutica si industria alimentara,transportul de medicamente necesita o temperature si o umiditate constanta pe toata durata transportului fiind obligatoriu inregistratoare de temperature de tip touchprint.Transporturile de produse congelate sunt in special intalnite in industria alimentara fiind folosite temperature de transport de pana la -20 grade C toate aceste masini sunt special concepute pentru a putea mentine temperature cat mai mult timp constanta si pentu aceasta sunt isolate cu panouri de tip sandwich cu izolatii de poliuretan si un system de inchidere cu usa dublasuplimentara.Transport marfa frigorifc in cele mai bune conditii datorita echiparii profesionale a masinilor si camioanelor de firme specializate pentru in acest domeniu

1
Transport marfa congelata
Transport frigorific international
Transport marfa congelata
Transport frigorific
Transporturi speciale agabaritice

Transporturi speciale agabaritice

Toate marfurile transportate pe cale rutiera indiferent de mijlocul de transport pe care este incarcat si dimensiuniile incarcaturii depaseste dimensiunile masinii se incadreaza la marfuri agabaritice

Fie ca aveti de transportat utilaje agricole,utilaje industriale,rezervoare de mari dimensiuni,ambarcatiuni,barci,structuri metalice,echipamente navale,etc si depasesc gabaritul masinii intra la categoria marfuri agabaritice fiind nevoie dupa caz si de escorta politiei sau a unor firme specializate pentru escortarea transporturilor agabaritice

Mijloacele de transport agabaritic,trailerele de incarcare sunt echipate cu rampe special sau sunt treilere reglabile pe inaltimie sip e lungime fiind echipate si cu sisteme de ancorare si fixare profesionale pentru ca acest tip de transport sa se efectueze in cele mai sigure conditii

Transport agabaritic
Transport agabaritic
Transport agabaritic
Transport agabaritic
Transport agabaritic

Galerie video

Transport marfa Romania
Transport marfa Romania Europa
Video test
Video test 2
Adresa
Nicolae Firu nr. 72, Chisoda, jud. Timis
Email
contact@degami.ro
Telefon
0771 292 698 0371.432.374
Web design by Royalty
Optimizare SEO Timisoara