TEL.CONTACT / COMENZI
+40771 292 698
Degami Linkedin Degami Google Plus Degami Twitter Degami Facebook
TEL.CONTACT / COMENZI
+40771 292 698
TELEFON
0771 292 698 0371.432.374
Clienti
Galerie
Noutati
Info utile
Legislatie
Grupaje
Rute transport marfa
Transport frigorific
Newsletter

Transport frigorific in regim de camion complet - FTL ( full truck load )

Transport frigorific in regim de camion complet - FTL ( full truck load )

Degami asigura transport frigorific cu dube de diferite capacitati in Romania si Europa.

 

             Express Frigo

 

Toate transporturile thermo sunt insotite de termodiagrame pentru a putea oferii clientilor nostri tot istoricul transportului de marfa indiferent daca este in regim de camion complet FTL sau grupaj LTL.

Degami companie de transport si expeditii pune la dispozitia clientiilor sai servicii de transport marfa generala, ADR si frigorific

 

Transport temperatura controlata +2 +8 grade sau +15 + 25 grade

 

Va punem la dispozitie dube frigorifice cu temperatura controlata de la -18 grade pana la +30 grade celsius, toate camioanele fiind special echipate cu instalatii de congelare si refrigerare, toate transporturile sunt monitorizate prin gps si sunt verificate prin thermodiagrame.

 

 

Transportul frigorific cu refrigerare sau temperatura pozitiva este cel mai des folosit in industria alimentara atunci cand produsele trebuie sa fie transportate la o temperatura constant pozitiva pe toata durata transportului, dar si in industria farmaceutica.

 

Transport congelate pana la -30 grade

 

Transportul frigorific este o forma de transport cu climat controlat, proiectat pentru a menține o temperatura rece constanta in functie de produsele transportate. Dubele frigorifice sunt ideale pentru transportul oricarui tip de marfa ce necesita temperatura controlata, in special pe distante lungi si foarte lungi din transportul international.

 

 

Indiferent de marfa transportata va punem la dispozitie masini de diferite capacitati cu temperatura controlata pentru transportul marfurilor refrigerate sau congelate cu greutati utile incepand de la 1 t autoutilitare de tip sprinter fara tahograf pentru transportul marfurilor in regim express si camioane de transport pana la 22 t. Marfurile transportate la temperatura controlata pot fi incepand de la fructe si legume, carne si preparate din carne, produse alimentare perisabile si produse din industria farmaceutica cum ar fii diferite medicamente la temperatura adecvata pentru mentinerea standardelor de siguranta.

 

Termodiagrama printabila pentru fiecare transport frigo si GPS

 

Masinilor pentru transport marfuri cu temperatura controlata sunt echipate cu compresoare masive și echipamente de refrigerare pentru a menține o temperatura constanta, care poate fi reglata pentru a se potrivi cerintelor de transport ale clientului. De exemplu, alimentele precum carnea congelata, pestele congelat sau inghetata trebuie sa fie transportate la temperaturi foarte scăzute, in timp ce majoritatea produselor necesita doar refrigerare astfel incat sa nu se altereze.

 

 

Peretii camioanelor frigorifice sunt construiti dintr un material special cu protectie la coroziune pentru cele mai bune optime conditii de transport.

 

Asigurare  marfa de 1.2mil euro pentru fiecare masina in parte

 

Transportul frigorific cu congelare este cel mai des cerut de clientii din industria alimentara atunci cand marfurile trebuie transportate la temperaturi pana la -20 grade C.

 

 Transport frigo cu congelare sau thermo cu temperatura controlata intern si international

 

Transport frigorific

SOLICITA OFERTA DE TRANSPORT
TELEFON
0727219001
Cele mai bune preturi! Raspuns rapid!
Adresa
Nicolae Firu nr. 72, Chisoda, jud. Timis
Email
contact@degami.ro
Telefon
0771 292 698 0371.432.374
Web design by Royalty
Optimizare SEO Timisoara