TEL.CONTACT / COMENZI
+40771 292 698
Degami Linkedin Degami Google Plus Degami Twitter Degami Facebook
TEL.CONTACT / COMENZI
+40771 292 698
TELEFON
0771 292 698 0371.432.374
Clienti
Galerie
Noutati
Info utile
Legislatie
Grupaje
Rute transport marfa
Transport frigorific
Newsletter

Asigurarea marfurilor persisabile

Home    » Legislatie
Asigurarea marfurilor persisabile

Transportul rutier si asigurarea marfurilor perisabile doua verigi din acest segment ce nu pot functiona una fara alta pentru a oferii servicii de inalta calitate,deoarece in aceasta categorie de transport intra cele mai delicate marfuri cum ar fii alimentele,medicamentele,substantele si materiile prime pentru producerea medicamentelor,sau unele materii prime din diferiite industrii care necesita transportul cu temperature controlata pozitiza intre 2-8 grade sau 15-25 grade sau temperature negative pentru marfuri congelate de pana la -24 grade Celsius.

Aceste operațiuni de transport ale produselor perisabile se desfășoară conform reglementărilor europene si al acordului cordului ATP. Acordul ATP referitor la transportul internațional de alimente perisabile care necesita transport cu temperature controlata, precum și la mijloacele de transport  speciale care se utlilizeaza pentru astfel de transporturi, fiind aplicat oricărui transport, care se desfasoara pe cale rutieră, pe cale maritimă cu traversarea a mai puțin de 150 km sau pe o combinație între acestea, al produselor înghețate, congelate sau sensibile.

De asemenea, acordul ATP se aplică traseelor maritime de mai puțin de 150 km, cu condiția ca mărfurile să fie transportate în aceleași echipamente folosite pentru parcursul sau parcursurile terestre, fără transbordare a mărfii, și ca aceste trasee să preceadă sau să urmeze unul sau mai multe din transporturile terestre sau să fie efectuate între două dintre aceste transporturi.

Pentru transportul produselor perisabile trebuie să fie folosite mijloacele de transport corespunzătoare în scopul menținerii condițiilor de temperatură corepunzătoare. Echipamentele utilizate trebuie făcute astfel încât să fie posibilă respectarea condițiilor de temperatură stabilite, pe toată durata transportului. În plus, trebuie luate toate măsurile utile în ceea ce privește temperatura produselor în momentul încărcării și operațiunile de înghetare, de reînghețare în timpul drumului sau alte operațiuni necesare.

Acordul se aplică utilajului de transport frigorific, termoizolant și cu încălzire utilizat, sau care se intenționează să se folosească, pentru transportul internațional de mărfuri perisabile acolo unde se efectuează cursa, în următoarele condiții:


- punctul de la care mărfurile sau utilajul care le transportă este încărcat pe un autovehicul și punctul de descărcare al mărfurilor sau al utilajului care le transportă să fie în două țări diferite;


- punctul de descărcare al mărfurilor să fie situat pe teritoriul unei părți contractante;

. - mărfurile să nu fie transbordate pentru o traversare pe mare.

 

Legislatie

SOLICITA OFERTA DE TRANSPORT
TELEFON
0727219001
Cele mai bune preturi! Raspuns rapid!
Adresa
Nicolae Firu nr. 72, Chisoda, jud. Timis
Email
contact@degami.ro
Telefon
0771 292 698 0371.432.374
Web design by Royalty
Optimizare SEO Timisoara