TEL.CONTACT / COMENZI
+40771 292 698
Degami Linkedin Degami Google Plus Degami Twitter Degami Facebook
TEL.CONTACT / COMENZI
+40771 292 698
TELEFON
0771 292 698 0371.432.374
Clienti
Galerie
Noutati
Info utile
Legislatie
Grupaje
Rute transport marfa
Transport frigorific
Newsletter

Transport marfa intern

Transport marfa intern

Transport marfa intern

 

Un jucator important de pe piata nationala de transport rutier dar care se extinde in permanenta pe plan international, respectiv Degami Timisoara, va pune la dispozitie microbuze dube sau prelate, astfel ca acei clienti care doresc un transport rapid al marfurilor sa beneficieze de acest serviciu.

 

 

Suntem o firma in plina expansiune si asiguram celor interesati posibilitatea de a avea un transport rapid al marfurilor in regim express sau grupaje de marfuri cu incarcari partiale din orice zona din tara.

 

Cere oferta de pret ?

 

 

 

 

Oferim transporturi incepand de la 1,5 t, microbuse dube frigo cu temperatura controlata sau prelate sau de 7.5 t camionete cu greutatea utila de pana la 3,5t si camioane de 22 si 24 de tone prelate normale sau mega inclusiv gat de lebada.

 

 

Asiguram preluarea de transporturi din Bucuresti, Pitesti, Bacau, Oradea, Sibiu, Bistrita, Zalau, Constanta, Galati, Botosani, Brasov,  Buzau, Targu Jiu, Focsani, Braila, Iasi, Vaslui, Calarasi, Resita, Arad, Alba Iulia, Cluj Napoca, Sfantu Gheorghe, Targoviste, Giurgiu, Miercurea Ciuc, Deva, Slobozia, Baia Mare, Craiova, Drobeta Turnu Severin, Targu Mures, Piatra Neamt, Slatina, Ploiesti, Satu Mare, Suceava, Alexandria, Timisoara, Tulcea, Ramnicu Valcea.

 

     Grupaj de marfa zilnic Timisoara -Bucuresti

 

Deoarece oferim si servicii de transporturi speciale, agabaritice si marfuri ADR, transporturile efectuate de noi sunt facute de soferi care au formare profesionala conform legilor in vigoare si sunt supusi unor proceduri riguroase de selectare si siguranta. Va puteti baza pe noi pentru livrarea la timp, eliminand astfel cheltuielile datorate intarzierilor. De asemenea va putem pune la dispozitie prin mijloace de transport proprii sau ale colaboratorilor nostri distributie de marfa la nivel national pe orice ruta cu preluari zilnice si livrari in tara intre 12 si 24 cat si servicii de coletarie in regim de grupaj pe tot teritoriul Romaniei.

 

 

Avantajul transporturilor in regim de distributie consta in:

  • Tarif / palet / destinatie
  • Optimizare costuri distributie
  • Colectare retururi
  • Asigurare flux documente

 

Livrare la timp in conditii sigure de transport.

 

 

Spre deosebire de transportul complet, transportul la grupaj ofera clientilor nostri posibilitatea de a transporta si partide mai mici de marfa, se pot transporta astfel cantitati de marfuri sub capacitatea totala a unui mijloc de transport de la paleti, cutii, colete, ibc, baxuri, marfuri vrac, etc.

 

Galerie foto

test
test
test
test
test
test

Transport marfa

SOLICITA OFERTA DE TRANSPORT
TELEFON
0727219001
Cele mai bune preturi! Raspuns rapid!
Adresa
Nicolae Firu nr. 72, Chisoda, jud. Timis
Email
contact@degami.ro
Telefon
0771 292 698 0371.432.374
Web design by Royalty
Optimizare SEO Timisoara