TEL.CONTACT / COMENZI
+40771 292 698
Degami Linkedin Degami Google Plus Degami Twitter Degami Facebook
TEL.CONTACT / COMENZI
+40771 292 698
TELEFON
0771 292 698 0371.432.374
Clienti
Galerie
Noutati
Info utile
Legislatie
Grupaje
Rute transport marfa
Transport frigorific
Newsletter

Tronsonul Arad-Nădlac, inaugurat

Home    » Info utile
Tronsonul Arad-Nădlac, inaugurat

A durat patru ani sa construim 40 de kilometri de drum, dar în sfârșit România şi Ungaria sunt unite printr-o autostradă. Tronsonul dintre Arad şi Nădlac a fost finalizat și, odată cu el, a fost inaugurat şi un nou punct de trecere a frontierei între cele două ţări, la Nădlac.

„Bună ziua! Documentele, vă rog, la control! Să deschideţi şi geamul în spate”. Sâmbătă, puţin după ora 15:00, şoferi din România şi Ungaria au trecut graniţa prin noul punct de legătură dintre cele două ţări, chiar dacă nu aveau neapărat treabă.

„Am venit doar să traversez şi întorc. Aşteptăm de mulţi ani această legătură şi trebuia să fie gata de mult”, spune unul dintre ei.

„Am venit să văd cum e. Am de gând să ies pe aici, mâine seară, cu camionul”, declară un altul.

„Am venit special acum, ca să fim printre primii care trec. Cred că scriem istorie astăzi”, afirmă și un șofer maghiar.

Noul punct de control are 20 de benzi de circulaţie, 10 pe fiecare sens cu câte 10 cabine duble în care vor sta poliţişti de frontieră români şi ungari. De fiecare parte, patru benzi sunt rezervate autoturismelor şi două autocarelor. Pe partea română este amenajată o parcare cu 107 locuri pentru camioane. Întregul complex este întins pe 22 de hectare, de o parte şi de alta a graniţei, şi este în întregime supravegheat video.

La ceremonia de inaugurare, vicepremierul Ungariei a cerut autorităţilor române să-şi reconsidere refuzul privind conectarea celor două ţări şi prin drumuri de graniţă. El a spus că ţara sa a construit, cu fonduri europene, nouă astfel de şosele, care în acest moment nu au corespondent pe partea română.

„Pentru Ungaria este foartă importantă posibilitatea de a călători peste graniţă. Guvernul Ungariei are ca obiectiv să extindă toate autostrăzile până la graniţă, iar în vederea atingerii acestui scop, acest moment de inagurare a acestei autostrăzi este o piatră de hotar”, a declarat Semjen Zsolt, vicepremierul Ungariei.

Info utile

SOLICITA OFERTA DE TRANSPORT
TELEFON
0727219001
Cele mai bune preturi! Raspuns rapid!
Adresa
Nicolae Firu nr. 72, Chisoda, jud. Timis
Email
contact@degami.ro
Telefon
0771 292 698 0371.432.374
Web design by Royalty
Optimizare SEO Timisoara