TEL.CONTACT / COMENZI
+40771 292 698
Degami Linkedin Degami Google Plus Degami Twitter Degami Facebook
TEL.CONTACT / COMENZI
+40771 292 698
TELEFON
0771 292 698 0371.432.374
Clienti
Galerie
Noutati
Info utile
Legislatie
Grupaje
Rute transport marfa
Transport frigorific
Newsletter

Transport marfa grupaj international si Romania

Transport marfa grupaj international si Romania

Putem oferi o gamă largă de mijloace de transport de marfa de diferite capacitati, volume si greutati care sa raspundă cerinţelor de incărcare a diverselor tipuri de marfuri, incluzand pe cele periculoase si la temperatură controlată.

 

Degami Timisoara ofera transport marfa grupaj specializat pe ruta Germania Romania si Romania Germania, transporturi zilnice cu incarcari partiale din Romania catre orice localitate din Germania.

 

Transport profesional de marfa

 

Serviciile noastre de transport marfa sunt efectuate pe baza conventie CMR toate marfurile transportate de noi fiind asigurate pe toata durata transportului indiferent de conditii.

 

Contact  transport marfa international   0371432374

 

Avem o divizie specializata care s-a dezvoltat la cererea clientiilor nostrii prin segmentul de transport marfa in regim grupaj pe intreg teritoriul Europei. Prin intermediul acesteia va putem oferii servicii de incarcari partiale LTL astfel incat timpii de livrare sa se reduca semnificativ indiferent daca marfa provine din spatiul comunitar sau intracomunitar. Marfa transportata in regim de grupaj poate fii inclusiv bunuri si produse diverse, marfa ADR, textile pe umerase sau chiar marfa care necesita temperatura controlata.

 

Marfurile incarcate prin noi la grupaj pot fi paletate, vrac, colete, efecte personale etc si pot fi transportate cu masini incepand de la 1,5 tone pana la camioane normale sau mega in functie de necesitatea clientului. Marfurile paletate pot fi asezate pe paleti care pot fii manevrabili pe toate cele patru laturi cu denumirea de block, paleti europeni sau europaleti, cu dimensiuni standard de 120 x 80 cm sau pe paleti industriali. Incarcarea se face cu stivuitoare sau cu lisa sau transpalet daca camionul dispune de trapa hidraulica pentru a putea fi ridicata la nivelul camionului.

 

 

Deoarece marfa paletata se transporta mult mai in siguranta va recomandam incarcarea pe suport pentru marfa care face posibila mutarea sarcinilor in mod eficient din punct de vedere al sigurantei si costurilor. Paletii sunt facuti din lemn, plastic sau metal, iar alegerea unui tip de palet sau a unui suport pentru marfa, se face in functie de tipul sarcinii si mediul ambiant in care urmeaza sa fie utilizati.

 

Grupaje de marfa cu incarcari zilnice catre toata Europa

 

Punem la dispozitia clientiilor nostrii zilnic camioane pentru grupaje de marfuri, incarcari partiale pe rute cum ar fi din Romania catre  Suedia, Danemarca, Italia, Spania, Norvegia, Olanda, Luxemburg, Belgia, Slovenia, Bulgaria, Croatia, Serbia, Turcia, Polonia, Slovacia, Cehia, Austria si Germania cu incarcari din aproape toate judetele din Romania. Preluam si ducem marfa in  Timisoara, Arad, Oradea, Botosani, Braila, Bistrita-Nasaud, Brasov, Bucuresti, Craiova, Calarasi, Caras-Severin, Lugoj, Constanta, Covasna, Ploiesti, Dolj, Tulcea, Giurgiu, Gorj, Pitesti, Hunedoara, Ialomita, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Iasi.

 

Punem accent pe tarife pentru serviciile acordate cu mare atentie astfel clientul sa fie multumit. Parcul auto din dotare si marimea asigurarii pentru marfa transportata ne ajuta la egala masura pentru selectia viitoriilor clienti. Camioanele trebuie sa aiba revizia  tehnica la zi, toate licentele valabile si soferii sa aiba toate atestatele cerute de legislatia in vigoare pentru ca transportul sa se efectueaza in cele mai bune conditii astfel incat marfa sa ajunga in timpul stabilit la destinatie

 

                    Cere o cotatie pentru transport de marfa - contact@degami.ro

 

Transport marfa

SOLICITA OFERTA DE TRANSPORT
TELEFON
0727219001
Cele mai bune preturi! Raspuns rapid!
Adresa
Nicolae Firu nr. 72, Chisoda, jud. Timis
Email
contact@degami.ro
Telefon
0771 292 698 0371.432.374
Web design by Royalty
Optimizare SEO Timisoara